zaostala utakmica

Dugo se čekao nastavak SuperSport HNL-a; evo gdje možete gledati utakmicu iz Velike Gorice u teškim uvjetima za igru

18.01.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon zimske stanke, koja je počela ranije zbog Svjetskog prvenstva, nastavlja se domaće prvenstvo. Tako se danas u Velikoj Gorici igra zaostala utakmica 17. kola SuperSport HNL-a između Gorice i Varaždina (15 sati, MAXSport 1)

Iako je kiša poprilično jako natopila travnjak u Velikoj Gorici, što znači da će biti teški uvjeti za igru, Gorica i Varaždin danas će otvoriti proljetni dio SuperSport HNL-a.

Poznato je kako je Gorica tijekom zimske stanke dobila novog trenera, a to je Željko Sopić. Nova tri boda su prioritet kako bi Gorica napravila prvi korak u pokušaju bijega s dna ljestvice.

Treba reći kako još uvijek pravo nastupa za Goricu nemaju Matavž, Bralić, Fućak, Petković i Ćosić, ali s tim se moraju nositi.

'Kad se boriš za prvaka onda tražiš kvalitetu, a kad si u našoj situaciji onda ti je silno važan karakter igrača. Naravno, uz kvalitetu. To smo tražili od naših igrača, vjerujem da smo to i dobili. Fokusiran sam isključivo na svoje igrače i vjerujem u pobjedu', kazao je Sopić uoči utakmice.

Što se tiče njihovog protivnika Varaždina treba reći kako nisu previše mijenjali sastav, a od važnijih odlazaka treba spomenuti Ivana Posavca koji je otišao u ljubljansku Olimpiju.

Također treba reći kako za Varaždin neće igrati niti Zelenika i Pellumbi koji moraju odraditi kaznu zbog crvenih kartona.

'Za nas bitan dvoboj, a uvijek je tako na početku. Očekivanja su da dobro uđemo u nastavak, ali te prve utakmice uvijek su kritične jer ne znate kako će momčad reagirati. Pripreme su jedno, natjecanje sasvim drugo', kazao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Dodajmo još kako utakmicu u Velikoj Gorici sudi Zdenko Lovrić iz Đakova.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore