POSAO NA VIDIKU

Drugoligaš Monaco: Pregovaramo s Beckhamom

19.12.2012 u 10:21

Bionic
Reading

David Beckham, 37-godišnji engleski nogometaš i jedna od najvećih svjetskih ikona ovog sporta novijeg doba, okončao je svoju epizodu u Los Angeles Galaxyju

Nakon osvajanja novog naslova prvaka u MLS ligi Beckham je odlučio napustiti ovu momčad, ali ne i time okončati karijeru. Iako je već u poznim godinama Beckham ima namjeru i dalje igrati nogomet na visokoj razini, a niti ponuda ne nedostaje kada je on u pitanju. Traže ga klubovi sa svih strana svijeta, a jedan od kandidata za njega je i Monaco.

Ovaj ugledni francuski nogometni klub, koji je ne tako davno igrao i finale Lige prvaka, ali je sada u drugoj francuskoj ligi, se uključio u borbu za Beckhamom.

'Njegov dolazak uopće nije nemoguć. Obavljeni su određeni razgovori u tom smjeru, ali dokle su došli teško mi je reći. Ja bih samo podvukao da bi dolazak Beckhama u naš klub bio pun pogodak. On je golemi profesionalac, ali on bi bio dobitak i zbog toga što na sve ljude u klubu, a pogotovo na mlade igrače, djeluje pozitivno', rekao je Claudio Ranieri, Talijan koji se nalazi na trenerskoj klupi Monaca.

Trenutačno je Monaco na drugom mjestu drugoligaške ljestvice. Na prvom se mjestu nalazi još jedan francuski uglednik - Nantes.