vraća se za osijek

Drastična kazna za kapetana Rijeke nakon što je verbalno 'počastio' suca Zebeca

12.04.2018 u 15:23

Bionic
Reading

Disciplinska komisija HNS-a napokon je, nakon osam dana 'razmišljanja', objavila kaznu za kapetana Rijeke Filipa Bradarića koji je na utakmici polufinala Kupa s Dinamom (4. travnja) zaradio crveni karton, a nakon toga je verbalno i fizički napao suca Marija Zebeca

Prema odluci Disciplinske komisije kapetan Rijeke Filip Bradarić kažnjen je jedinstvenom kaznom od tri utakmice zbog isključenja na utakmici protiv Dinama u polufinalu Kupa, te zbog prijave suca Marija Zebeca koji je u službeni izvještaj unio da mu je Bradarić nakon utakmice izbio loptu iz ruke oslovivši mu se pogrdnim riječima.

Nogometaš Rijeke odradio je već jednu utakmicu propustivši ogled 28. kola protiv Slaven Belupa, te neće biti na raspolaganju za oglede protiv Rudeša i Istre 1961.

Najbolji igrač Rijeke tako će desetak dana biti 'na hlađenju', a vraća se za derbi s Osijekom. U klubu nisu željeli komentirati kaznu, na nju se osvrnuo tek trener Matjaž Kek sarkastičnim komentarom.

  • +8
Dinamo-Rijeka, polufinale Kupa, sudac Mario Zebec, 4.4.2018. Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

'A da... Ne znam kako snimke danas 'putuju', ali očigledno im treba puno dok dođu do onih koji trebaju odlučiti. A valjda i traje da se sve to pregleda', kazao je Kek aludiravši na činjenicu da se na odluku o Bradarićevoj kazni čekalo punih osam dana.

  • +10
Dinamo-Rijeka, polufinale Kupa, 4.4.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL