razočarani riječani

Ljutiti Kek nakon utakmice nije skrivao nezadovoljstvo: Sudac nam se smijao u facu!

04.04.2018 u 20:28

Bionic
Reading

Rijeka je u polufinalu Kupa na Maksimiru izgubila 3:0 od Dinama. Trener gostiju Matjaž Kek nije skrivao razočaranje suđenjem 'čovjeka u crnom' Marija Zebeca te ga je javno prozvao...

'Nije u redu da se sudac tako ponaša, da mi se smije u facu nakon utakmice. Govorim to zbog zaštite nogometa. Volio bih da ovaj sudac sudi na Svjetskim i Europskim prvenstvima', rekao je trener Rijeke Matjaž Kek razočaran suđenjem Marija Zebeca.

'Dinamu čestitam na prolasku u finale Kupa. Dinamo je zasluženo dobio i prošao u finale, a tko će dobit u finalu mi je svejedno. Jako sam nezadovoljan prvim poluvremenom. Od 46. minute utakmica nije bila toliko bitna. Naše nesigurno prvo poluvrijeme u kojima je nedostajalo dosta toga. Nakon 46. minute utakmica je završila i počeo je cirkus...', poentirao je vidno ljutiti strateg Rijeke.

Izgubili su Riječani 3:0 na Maksimiru, no činjenica je da su neke odluke suca Zebeca sporne. Kek je na kraju susreta zaustavljao svoje igrače koji su se željeli raspravljati/obračunati s njime.

  • +10
Dinamo-Rijeka, polufinale Kupa, 4.4.2018. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'A što sam trebao napraviti? Pustiti ih? Pa to nije u redu da se tako ponašaju', kazao je Kek i nastavio:

'Svi su bili oštećivani. Pa i Dinamo... Tu isključivo pričam o uništavanju nogometne igre, samo nemojte da ispadne kako ovime umanjujem zasluženu pobjedu Dinama. No, ovo su stvari o kojima se treba pričati. U nogometu su se događali i gori previdi, ali nemoj nam se još smijati u facu!'