desetkovani su

Dramatično stanje u Dinamu, Maksimir se pretvorio u veliku bolnicu...

03.10.2023 u 20:38

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak (5. listopada, 18.45 sati) u Prištini protiv Ballkanija igraju utakmicu 2. kola Konferencijske lige. No, u ovom je trenutku zbog brojnih ozljeda pitanje koji će igrači krenuti put Kosova

Trener Dinama Sergej Jakirović je na 'sto muka'. Poraz 1:0 od Hajduka u nedjeljnom derbiju u ovom se trenutku čini kao najmanji problem jer se Maksimir preko noći pretvorio u pravu bolnicu. A sve uoči puta za Prištinu i utakmicu Konferencijske lige protiv Ballkanija.

Podsjetimo, od ranije su ozlijeđeni Stefan Ristovski i Dario Špikić te gotovo sigurno neće konkurirati za utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak. Neće biti ni kapetana Brune Petkovića koji je ozljedu zadnje lože obnovio u posljednjim trenucima derbija na Poljudu te ga čeka pauza od najmanje tri tjedna.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na žalost, derbi s Hajdukom je uzeo i još nekoliko 'žrtava'. Tako je uz gore spomenuti trojac za utakmicu protiv Ballkanija upitan i Robert Ljubičić koji je pod virozom, ima visoku temperaturu. Uz to su utakmicu s Hajdukom s ozljedama 'zatvorili' Martin Baturina i Josip Drmić! Obojica su se požalila na probleme nakon udarca u koljeno i za sada su na poštedi.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +10
SuperSport HNL, 10.kolo: Hajduk - Dinamo, 1.10.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

A utakmica s Ballkanijem je u četvrtak i na Maksimiru se nadaju kako će se Ljubičić, Baturina i Drmić u sljedeća dva dana ipak stići oporaviti jer momčad Dinama je i bez njih doslovno desetkovana. Gostovanje u Prištini neće biti nimalo lako, a posebno ako će 'modri' zbog svih nesreća i ozljeda morati istrčati s 'drugom momčadi'.