DOMINO EFEKT!

Drama traje! Hajduk objavio nove odlaske, čistka polako ide prema igračima...

12.04.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Nastavljaju se odlasci iz HNK Hajduk. Očekivani je ovo razvoj događaja nakon smjene donedavnog predsjednika Lukše Jakobušića. Struka je 'pročišćena', sljedeći korak su intervencije unutar momčadi

Nakon što je Lukša Jakobušić smijenjen s mjesta predsjednika HNK Hajduk uslijedio je val raskida ugovora. Prvo je smijenjen trener Mislav Karoglan, pa je otišao sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a sada stižu vijesti o novim odlascima.

Članovi stručnog stožera prve momčadi, Dragan Blatnjak i Goran Karoglan, dogovorili su sporazumne raskide ugovora s klubom. Očekivana je to reakcija nakon odlaska Mislava Karoglana kojem su bili pomoćnici.

Vođenje prve momčadi od ponedjeljka je preuzeo trener Jure Ivanković, a u svoj stručni stožer iz Akademije je priključio trenere Gorana Milovića i Sinišu Šegovića.

Hajduk je Blatnjaku i Karoglanu protokolarno zahvalio na svemu te im poželi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Novi stožer će debitirati u nedjelju s početkom u 16.30 sati kada Bijeli igraju protiv Osijeka na Poljudu u okviru 30. kola SuperSport HNL (MAXSport 1, MAXtv).

Odlukom Disciplinske komisije HNS-a, Hajduk će sljedeće dvije domaće utakmice, odnosno prvenstvene susrete s Osijekom i Rudešom, odigrati bez prisustva gledatelja na tribinama.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Bijeli susret s Osijekom dočekuju na trećem mjestu prvenstvene tablice s 55 osvojenih bodova, dok je Osijek četvrti s 42 boda. U posljednjem susretu Hajduk je poražen od Rijeke na Rujevici rezultatom 1:0. Osijek slavio na gostovanju kod Rudeša rezultatom 3:2.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk i Osijek tri su puta odmjerili snage u aktualnoj sezoni. U prvoj utakmici odigranoj na Poljudu u listopadu prošle godine gosti su pobijedili s 2:0, zatim je Hajduk u studenom slavio s 1:0 na Opus Areni, a treći susret odigran je također Osijeku u veljači ove godine i završio je rezultatom 1:1.

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pušić i Dario Kolarević, a četvrti sudac je Toni Dadić - svi iz Zagreba. VAR sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice.