čudan prioritet

Dragulj kojeg je kupio Atletico već sanja o osvajanju Zlatne lopte i to – pet puta

31.07.2019 u 16:47

Bionic
Reading

Joao Felix priznao je da sanja osvojiti Zlatnu loptu pet puta poput Cristiana Ronalda, a u Atletico je došao jer je klub poznat po vrsnim napadačima, a on želi biti sljedeći koji će klub odvesti u sam vrh nogometa...

Nakon čak sedam utrpanih golova Realu u prijateljskoj utakmici, zavladala je euforija među navijačima Atletica koji su sigurni kako će njihov klub i u novoj sezoni uspješno prkositi bogatim vladarima španjolskog nogometa.

  • +3
Joao Felix Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Posebno su uzbuđeni zbog novih lica u ofenzivi te suradnje Diega Coste i mladog Joaoa Felixa, 19-godišnjeg Portugalca kojeg su crveno-bijeli kupili za čak 127 milijuna eura.

Iako je za njim ludovala cijela Europa, mladi dragulj odlučio se karijeru nastaviti u Atleticu, a ove srijede objasnio je i zašto.

'Vidio sam kakve je Atletico napadače imao, to su bili fantastični igrači. Želi biti sljedeći u nizu i zato sam odlučio ovdje doći,' priznao je Joao Felix za ESPN, prisjećajući se igrača poput Aguera, Falcaa, Forlana, Griezmanan i ostalih velikana iz povijesti madridskog kluba.

Zanimljivo, iako su momčadski trofeji ono čemu bi svaki nogometaš trebao težiti, poput svog slavnijeg sunarodnjaka Felix već mašta o najprestižnijoj individualnoj nagradi.

'Cristiano je osvojio pet Zlatnih lopti i to je san svakog igrača,' smatra ovaj tinejdžer iako se mnogi s njim ne bi složili.

U svakom slučaju, Atletico u njemu dobio sjajno pojačanje i složio odličnu momčad u kojoj će se moći dokazati, a možda i boriti za najveće trofeje u klupskom nogometu...