visok poraz od napolija

Liverpool ne igra kao prvak Europe: Nova pljuska koja mora zabrinuti Kloppa...

29.07.2019 u 09:12

Bionic
Reading

Momčad Liverpoola u predsezoni niže slabe rezultate koji su kulminirali ove nedjelje porazom u prijateljskoj utakmici protiv Napolija s visokih 3:0.

Liverpool je na impresivan način osvojio Ligu prvaka prošle sezone i vodio sjajnu bitku za naslov u Premiershipu s Manchester Cityjem, no na staroj slavi u nogometu se ne živi.

  • +10
Pobjednička parada u Liverpoolu nakon osvojene Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Barrington Coombs/Press Association/PIXSELL

Uoči nove sezone čini se da su se 'redsi' ispuhali pa bilježe prilično slabe rezultate u pripremnim utakmicama.

Nakon što su izgubili od Borussije Dortmund i Seville te remizirali s lisabonskim Sportingom, ove nedjelje igrači Jürgena Kloppa primili su pravu pljusku u dvoboju protiv Napolija.

Izgubili su u Edinburghu s glatkih 0:3, golovima Insignea, Milika i Younesa.

Iako su Salah i Sane još na odmoru, možemo reći da je prilično jak sastav Liverpoola istrčao na teren, predvođen kandidatom za Zlatnu loptu Virgilom van Dijkom i većinom standardnih prvotimaca iz prošle sezone, no ni to nije pomoglo.

Dejan Lovren ušao je u igru u 62. minuti. Hrvatskom stoperu predviđali su promjenu kluba ovog ljeta, ali prijelazni rok je u Engleskoj pri kraju, a on je i dalje u Liverpoolu pa su veliki izgledi da će i ostati u klubu s kojim je osvojio najveći trofej u karijeri.

No, s obzirom na viđeno u predsezoni, bit će teško ponoviti takav uspjeh…