SRAMOTNO

Doveo ih iz druge lige do Lige prvaka pa mu dali - otkaz?!

20.05.2014 u 17:52

Bionic
Reading

Monaco je potvrdio kako Claudio Ranieri sljedeće sezone neće sjediti na njegovoj klupi. Iako je Talijan želio ostati, u klubu imaju druge planove i odlučili su se za drugog trenera

Ranieri je uoči posljednjeg kola francuskog prvenstva i domaćeg susreta s Bordeauxom istaknuo kako uživa u Monte Carlu i ne želi napustiti klupu Monaca, međutim u klubu su se odlučili za razlaz.

Iako je s Monacom ostvario dobar rezultat i doveo klub iz druge lige do drugog mjesta, Ranieri nije dobio podršku čelnika kluba za nastavak posla na klupi Monaca.

'Mogu potvrditi kako Claudio Ranieri odlazi, odlučili smo se za raskid suradnje. Želim mu se zahvaliti na dobrom poslu jer nikada nije lako dovesti klub iz druge lige na drugo mjesto na ljestvici već u povratničkoj sezoni. Međutim, osjećamo da trebamo promjenu. Bila je to teška odluka, ali normalna kada rezultati nisu onakvi kakve smo očekivali', rekao je potpredsjednik Monaca Vadim Vasiljev.

Tko će ga naslijediti, još nije službeno poznato, međutim Leonardo Jardim iz lisabonskog Sportinga već dugo kotira kao najizvjesniji kandidat.