ne želi poput njega

Donna nakon titule progovorila o Wawrinki i malo 'bocnula' svog dečka!

19.06.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Donna Vekić priznaje da joj je titula u Nottinghamu osvojena ove nedjelje veliko olakšanje te se nada da će osvojiti Grand Slam u mlađoj dobi nego što je to uspjelo njezinom dečku Stanislasu Wawrinki...

Mlada 20-godišnja Osječanka čekala je pune tri godine na novi naslov, a u Nottinghamu ga je velikom pobjedom protiv osme tenisačice svijeta Johanne Konte konačno osvojila.

Važan je to trenutak za Donninu karijeru koja je bila nakon trijumfa u Kuala Lumpuru 2014. godine neočekivano zapela. Dvije sezone nije napravila gotovo ništa, a čak su ju pogrdno nazivali 'teniskim turistom'. No, u 2017. godini ponovo igra odlično i to je došlo na naplatu posljednjih tjedana. Titula na engleskoj travi donijela joj je najbolji renking u karijeri, 58. mjesto na WTA ljestvici.

'Kad je moja vršnjakinja Belinda Benčić ušla u TOP 10, pitala sam se što radim krivo. No, morala sam prvo pasti, da bih se uspjela podići,' citira švicarski Blick Donnu Vekić koja je široj svjetskoj javnosti poznatija kao cura Stanislasa Wawrinke, osvajača tri Grand Slam turnira i nedavnog finalista Roland Garrosa.

  • +3
Donna Vekić osvojila Nottingham Izvor: Reuters / Autor: Jason Cairnduff

Iako su neki tvrdili da joj veza s uglednim 32-godišnjim Švicarcem škodi karijeri, pokazalo se u posljednje vrijeme da je ipak moguće spojiti ljubav i karijeru, samo je potrebno igračko sazrijevanje. Naša se tenisačica nada da će i sama doći do Grand Slam titule i to u mlađoj dobi nego Stan kojem je to prvi put uspjelo u Melbourneu na pragu tridesete.

'Nadam se da neću biti tako stara kad osvojim svoj prvi Grand Slam, ali neću se žaliti i ako to ostvarim s 30,' zaključila je talentirana Hrvatica i na taj način malo 'bocnula' svog 12 godina starijeg izabranika srca...