MLADI PODUZETNIK

Dominik Kanaet otvorio školu hip-hopa u Zagrebu

12.11.2011 u 20:41

Bionic
Reading

Dominik Kanaet, vrsni hokejaš Medveščaka, otvorio je u subotu u Zagrebu školu plesa, te tako svoju veliku strast - ples i hip-hop - ponudio podijeliti s onima kojima je ona također stil života

Zagrebačka plesna, pogotovo hip-hop scena, ojačana je od subote još jednom školom. Dominik Kanaet, izvrsni hokejaš Medveščaka, svojim će imenom, ali i strašću prema glazbi, nesumnjivo privući mlade da se priključe i rasplešu. Iako tek 20-godišnjak, sa sportskom karijerom ispred sebe, Kanaet je odlučio svoje slobodno vrijeme posvetiti plesu.

'Godinama sam igrao hokej u Slovačkoj i tamo je hip-hop nevjerojatno popularan. Mislim da i u Zagrebu ovakva jedna škola ima svoju perspektivu, da može okupiti ljude koji baš kao i ja žive hip-hop sa strašću', kazao je među ostalim Kanaet na otvaranju škole.

Proboju na tržište, kaže, trebale bi pomoći najniže cijene u gradu te izvrsne voditeljice škole koje su demonstrirale što znaju.

Potporu svom suigraču dolaskom su dali Joel Prpic i kapetan Alan Letang, obojica su stigli s obiteljima, te Mate Krešimir Tomljenović, golman reprezentacije na privremenom radu u Slovačkoj, koji već mjesec dana liječi ozljeđeno koljeno. Svi oni su s osmjesima pozirali s Kanaetom, hip-hopericama i klincima koji su se došli saznati nešto o školi.