oduševio poslodavce

Domagoj Vida ne može biti traženiji: Još jedan strašan klub o njemu mašta

18.07.2018 u 16:08

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni branič Domagoj Vida jedan je od najtraženijih nogometaša ovog ljeta, a španjolski mediji javljaju kako Atletico Madrid u njemu vidi idealnu zamjenu za Stefana Savića, ako Crnogorac ode iz kluba...

Naš 29-godišnji reprezentativac odigrao je fantastično na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, okrunivši svoj nastup pogotkom protiv domaćina te realiziranim penalom tijekom raspucavanja.

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Domagoj Vida definitivno je privukao pažnju na sebe i ovog ljeta jedan je od najtraženijih nogometaša na tržištu, a njegov Bešiktaš trlja ruke i traži čak 35 milijuna eura, što bi bio rekordan transfer jednog našeg igrača. Doduše, neki drugi poput Perišića i Rebića mogli bi taj rekord odmah i srušiti.

U svakom slučaju, Liverpool, Leicester, Everton i Sevilla već su ranije pokazali interes za Vidu, a El Mundo Deportivo tvrdi da je sada u igri i Atletico Madrid koji u njemu vidi idealnu zamjenu za crnogorskog braniča Stefana Savića koji bi mogao otići iz kluba ovog ljeta.

Atletico također povezuju i s kupovinom Nikole Kalinića koja je još izglednija pa možemo reći da su se Diegu Simeoneu svidjeli naši nogometaši, bilo da su igrali na SP-u, bilo da su potjerani s njega...