SVE LIJEPO OBJASNIO

Đoković progovorio o incidentu, ironično o 'nabrijanom' sucu

18.05.2016 u 07:01

Bionic
Reading

U finalu Mastersa u Rimu Andy Murray je svladao Novaka Đokovića 6-3, 6-3, ali se poslije susreta više pisalo o ponašanju srpskog tenisača koji nije bio zadovoljan zemljanom podlogom

Prvi tenisač svijeta poslije susreta korektno je čestitao Škotu na zasluženom trijumfu.

'Ovo su bila dva dobra tjedna za mene i moj tim. Sve pozitivno nosimo dalje za Pariz! Sada se radujem što ću nekoliko dana provesti s obitelji i odmoriti se. Andy je odlično igrao, čestitam mu od srca na ovoj rođendanskoj pobjedi', izjavio je Đoković.

No sportska javnost se više zabavljala jednim detaljem u drugom setu kada je Đoković tražio od suca Damiana Steinera da prekine meč zbog lošeg stanja terena (o tome čitajte OVDJE).

Najbolji igrač osvrnuo se na tu situaciju zbog koje ga je dio javnosti napao preko društvenih mreža, a on je samo tražio da se na nekoliko minuta prekine igra i očisti teren.

'Bacio sam reket i odmah dobio upozorenje. Glavni sudac je bio žestok. Stvarno je pred svima želio na meni pokazati autoritet i zato mu čestitam', ironično je pričao Đoković te dodao:

'Pitao sam ga je li potrebno da se netko ozlijedi? To je njegova odluka, ali je smiješno da siđe i malo cipelama prođe po zemlji i kaže da je sve u redu.'