sjajna priča

Đoković otkrio kako je započeo njegov odnos s Ivaniševićem: Kao mali nosio mu užinu...

01.07.2019 u 06:19

Bionic
Reading

Novak Đoković priznao je da je odrastao gledajući Gorana Ivaniševića kako igra tenis te mu je nosio užinu dok se pripremao za Wimbledon 2001. godine, a na ovogodišnjem izdanju londonskog Grand Slam turnira postavio ga je za jednog od svojih trenera...

Vijest da su Novak Đoković i Goran Ivanišević započeli suradnju uoči ovogodišnjeg izdanja Wimbledona snažno je odjeknula u teniskim krugovima.

  • +10
Izvor: Reuters / Autor: TONY O'BRIEN

Iako nemaju mnogo zajedničkog po stilu igre, riječ je o dva najpoznatija teniska imena iz naše regije pa nije iznenađenje da je njihovo udruženje snaga izazvalo mnogo uzbuđenja.

Nakon što je Ivanišević priznao da je bio iznenađen pozivom prvog tenisača svijeta te se nada da će suradnja potrajati, javio se i Đoković koji je otkrio kako je zapravo započeo njegov odnos s hrvatskom legendom.

'Iznimno sam zahvalan Goranu što je prihvatio suradnju na ovogodišnjem Wimbledonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Vjerujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše suradnje, a pogotovo jedan čovjek...šjor Niki Pilić,' napisao je Novak Đoković na Facebook i dodao:

'Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledonu 2001. godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio da pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo!'

Đoković je prvi favorit u Londonu, a ždrijeb je htio da prije finala izbjegne i Rogera Federera i Rafaela Nadala...