KRIV KARLOVIĆEV SERVIS

Đoković kao Ivanišević; pogledajte kako urla i razbija reket!

09.01.2015 u 11:38

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač Goran Ivanišević bio je poznat po 'kratkim živcima' i čestom razbijanju reketa tijekom mečeva, ali tako nešto ne viđa se često kod Novaka Đokovića, trenutačno najboljeg tenisača svijeta koji je u četvrtak poražen od našeg Ive Karlovića

Međutim u meču protiv našeg Ive Karlovića u Dohi, koji je izgubio 6:7, 7:6, 6:4, Đokoviću su popustili živci, a nastradao je i reket.

Iako su privatno Karlović i Đoković prijatelji, nije tajna to da najboljem tenisaču svijeta, s kojim je na ATP touru do meča u Dohi igrao svega dva puta (sada je omjer 2:1 za Karlovića!), ne leži igra našeg tenisača. Osim što ima problema s njegovim servisom, očito je ovaj put Karlović pokazao daleko više…


Ključan trenutak dogodio se pri Karlovićevu servisu kod rezultata 2:2 i 30:30 u drugom setu. Đoković u tom gemu imao vodstvo 0:30, ali je nakon dva propuštena poena potpuno izgubio živce. Karlović je u tim trenucima sjajno servirao te je odigrao jako dobro... Đoković je nakon dvije uzastopne pogreške prvo zaurlao - što su mogli čuti svi gledatelji u Dohi - kako bi izbacio negativnu energiju, a ubrzo nakon toga stradao je i reket, što se može vidjeti u videu u prilogu (3:05).

'Pogledao sam ga kada je bacio reket i vidio sam kako je nabio lopticu, tako da sam znao da postaje frustriran. Pokušao sam ostati miran do kraja meča', kazao je poslije Ivo, trenutačno 27. igrač svijeta, koji je igrajući protiv Đokovića upisao 19 as servisa.

Polufinalni meč između Davida Ferrera i Ive Karlovića počinje u petak poslije 14.30.

U prilogu možete vidjeti i video s 10 najboljih razbijača reketa.