zaradit će milijune

Dogovoren meč neporažene legende i Youtubera; Poznato je kada i gdje bi se Mayweather trebao tući s Paulom, a ima i jedan zanimljiv detalj s kilažom

23.04.2021 u 08:39

Bionic
Reading

Svidjelo se to nekima ili ne, borbe YouTube zvijezda i slavnih borilačkih lica se nastavljaju

Milijuni koji se okreću na sve popularnijem trendu sasvim su očekivano privukli i pozornost Floyda Mayweathera Jr-a pa je tako jedan od najboljih boksača u povijesti ipak odlučio odraditi ekshibicijski meč s Loganom Paulom, piše Fight Site.

Borba bivšeg svjetskog prvaka i brata Jakea Paula, koji je prošlog vikenda nokautirao Bena Askrena, u planu je već mjesecima. Podsjetimo, ovu ekshibiciju trebali smo gledati još 20. veljače, ali ti prvotni planovi nisu se ostvariti i neko se vrijeme činilo da od svega neće biti ništa. No, ovih dana pojavile su se nove informacije, a čak je i sam Mayweather na Instagramu potvrdio da se nešto 'kuha'.

Naime, danas 44-godišnji Floyd na svom je profilu objavio da se još uvijek razmatra lokacija na kojoj bismo mogli gledati ovaj meč te je pritom kao glavne favorite izdvojio pet gradova.

Las Vegas, Los Angeles, Miami, Dallas i Atlanta našli su se na Mayweatherovom popisu.

Nadalje, ugledni The Athletic došao je do informacija po kojima bi datum trebao biti 5. lipnja. Radilo bi se o Showtimeovom PPV-u, a boksački insajder Mike Coppinger preko svojih izvora saznao je i da će postojati dva različita ograničenja za kilažu! Navodno Mayweather neće smjeti imati više od 72,6 kilograma, dok će gornja previđena granica za osjetno krupnijeg Paula biti 86,2.

Spomenimo i da Logan Paul kao profesionalni boksač iza sebe ima samo jedan nastup i to poraz kojeg mu je podijeljenom odlukom sudaca nanio kolega YouTuber Olajide William Olatunji, poznatiji kao KSI.

Pokažu li se informacije o navedenom datumu točnima, Logan i Floyd borit će se istog dana kada i Teofimo Lopez i George Kambosos čiji meč organizira Triller Fight Club, zaključuje piše Fight Site.