dolazi slaven

Dobre vijesti za navijače Hajduka, vraćaju se tri važna igrača. A što je s Livajom?

09.02.2024 u 08:23

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 15 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 22. kola SuperSport HNL (MAXSport 1, MAXtv).

Bijeli ovaj susret dočekuju s drugog mjesta prvenstvene tablice s 42 osvojena boda, odnosno dva manje od vodeće Rijeke. Momčad trenera Mislava Karoglana u posljednjem je susretu odigrala 1:1 na gostovanju kod Osijeka na Opus Areni, a u prvoj utakmici nastavka sezone poražena je s 2:1 od Rijeke na Poljudu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Slaven Belupo trenutno zauzima sedmu poziciju na prvenstvenoj tablici s osvojenih 26 bodova. Ekipa koju vodi trener Roy Ferenčina proteklog vikenda svladala je Rudeš na domaćem terenu s uvjerljivih 4:0, a prethodno je s 2:1 slavila na gostovanju u Varaždinu. 

Trener Karoglan u odnosu na dvoboj s Osijekom, opet će na raspolaganju imati Niku Sigura i Emira Sahitija koji su gostovanje na Opus Areni morali preskočiti zbog tri žuta kartona. Prema zadnjim informacijama vraća se i Mihael Žaper te se uključuje u treninge prve momčadi. Marko Livaja će najvjerojatnije zbog ozljede će morati propustiti i nedjeljni ogled.

Hajduk u aktualnoj sezoni ima maksimalan učinak protiv Slaven Belupa. U prvoj utakmici odigranoj u kolovozu prošle godine Bijeli su slavili s 3:0, a zatim su u listopadu na gostovanju u Koprivnici pobijedili s 1:0.

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline i Jerko Crnčić iz Vrbovca, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a pomoćnik VAR suca Luka Pajić iz Rijeke.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.