talijan u puli

Bivši trener Hajduka vratio se u SuperSport HNL kako bi 'razdrmao' predzadnju momčad lige

08.02.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Paolo Tramezzani (53) novi je novi NK Istre 1961, objavio je prvoligaš iz Pule. Momčad će Tramezzani voditi sa svojim pomoćnicima Attilom Malfattijem i Simoneom Ropamontijem, a ugovor s klubom je sklopio do kraja lipnja 2025. godine

Talijanski strateg Paolo Tramezzani (53) je posljednji angažman imao u švicarskom Sionu s kojim je u tom drugom mandatu ostvario poražavajući rezultat od pet poraza u pet utakmica uz očajnu gol-razliku 3:14.

Sad je i službeno potvrđeno kako Tramezzani preuzima momčad Istre 1961, a prije Siona je radio u FC Al-Faisalyju, HNK Hajduku, AS Livornu, FC Apoelu Nicosia i FC Luganu.

Na Poljudu je bio od siječnja do kraja svibnja 2021. godine te je s Hajdukom u 24 utakmice ostvario 14 pobjeda, četiri remija i šest poraza.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

U Puli će zamijeniti Španjolca Davida Catalu te će pokušati izvući momčad Istre 1961 iz rezultatske krize zbog koje su trenutno predzadnji na ljestvici SuperSport HNL-a. Istra je nakon 21 odigrane utakmice osvojila 18 bodova (četiri pobjede, šest remija i 11 poraza) te je relativno sigurna jer posljednjem Rudešu bježi čak 14 bodova.

Tramezzani će na klupi Istre 1961 debitirati već ove subote kad u 22. kolu SuperSport HNL-a Pulu stiže Osijek (subota, 10. veljače, 15 sati, MAXSport1, MAXtv).