PREDSJEDNIK VARAŽDINACA

'Do petka nema plaća, ali će svi igrati'

13.10.2010 u 14:54

Bionic
Reading

Predsjednik varaždinskog nogometnog prvoligaša Zlatko Horvat razočaran je istupom igrača koji su najavili da, ukoliko im se do petka ne isplate zaostale plaće ili ne dobiju garanciju da će one biti isplaćene, neće odigrati prvenstvenu utakmicu 11. kola protiv Lokomotive u Zagrebu (subota)

Nakon istupa kapetana Josipa Brezoveca koji je u ime suigrača najavio bojkot sada je u medijima istupio i prvi čovjek kluba Zlatko Horvat koji je najavio da će momčad igrati u Zagrebu bez obzira što isplate do zadanog roka neće biti.

'Imat ću vrlo oštar razgovor s trenerom, kapetanom i ostalim igračima. Ova uprava, sa mnom na čelu, čini sve što može da se situacija popravi, ali treba malo strpljenja. U proteklih godinu dana u klub smo unijeli 13 milijuna kuna, a 80 posto toga je otišlo na stare obveze, to treba apsolutno uvažavati. Ne dolazi u obzir da subotnju utakmicu nećemo igrati s najjačim sastavom', rekao je Horvat naglasivši da je postupak za dobivanje kredita od osam milijuna kuna u tijeku i mora proći proceduru u banci, dodavši da to neće biti gotovo do petka.

Sastanak predsjednika kluba i igrača najavljen je za četvrtak poslijepodne.