solarijeve muke

Do jučer su mu se divili, a danas je već trener Reala na rubu da ostane bez posla

28.02.2019 u 16:20

Bionic
Reading

Španjolska Marca naglašava kako je Santiago Solari ispucao svoje kredite porazom od Barcelone u Kupu kralja te bi ga novi poraz u El Clasicu ove subote kojim bi bila izgubljena titula i u Primeri dodatno približio odlasku iz kluba sljedećeg ljeta...

Podsjetimo, Solari je došao kao zamjena za Lopeteguija koji je vrlo loše započeo sezonu, a iako je Argentinac u jednom trenutku uspio probuditi momčad koja je ušla u seriju pozitivnih rezultata, nedavnih neuspjeh protiv Girone, kao i debakl u uzvratnom dvoboju Kupa kralja protiv Barcelone ove srijede potpuno su promijenili situaciju.

  • +7
Real Madrid - Barcelona, polufinale Kupa kralja 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Jose L. Cuesta/261/Cordon Press

Dnevnik Marca naglašava kako je time Solari ispucao svoje kredite uoči novog dvoboja s Barcelonom u subotu, kao i nastavka sezone u Ligi prvaka.

U slučaju poraza u El Clasicu kojim bi se Real oprostio od titule u Primeri uprava bi već počela razmišljati o novim trenerskim rješenjima tijekom ljeta, a možda čak ni osvajanje Lige prvaka ne bi pomoglo Santiagu da ostane na čelu madridskog kluba.

Veliki je to pritisak uoči tako teške utakmice i na argentinskom je stručnjaku da probudi momčad i ostane na životu u očima svojim poslodavaca...