UHVAĆEN OBJEKTIVOM

Najbolja fotka iz Madrida; u glavnoj ulozi Luka Modrić i najatraktivniji nogometni potez današnjice

28.02.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Barcelona je usred Madrida svladala Real 3:0 te se plasirala u finale Kupa kralja. Njihovi dvoboji uvijek privlače pozornost cijelog svijeta, a zbog brojnih televizijskih kamera i fotogaparata niti jedan detalj ne može promaknuti

Modrić i društvo na kraju utakmice morali su stisnuti ruku Barceloninim nogometašima. Real je doživio uvjerljiv poraz 3:0 za koji si je sam kriv, jer domaćin nije iskoristio svoje brojne šanse, dok je gostujuća momčad zabila sve što je imala.

Kako to uvijek je poslije El Clasica, analiziraju se sporne situacije, izvlače reakcije aktera oba kluba, seciraju najbolji potezi, pronalaze razne zanimljivosti...

  • +7
Real Madrid - Barcelona, polufinale Kupa kralja 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Jose L. Cuesta/261/Cordon Press

Sa Santiaga Bernabeua nam stižu i brojne fotografije, a po nama najatraktivnija je ona na kojoj se u glavnoj ulozi nalazi Luka Modrić gdje pokušava škaricama opaliti loptu (naslovna fotka ovoga teksta).

Podsjećamo da ste uzvrat polufinala Kupa mogli ekskluzivno gledati na kanalu Arenasport na MAXtv-u, a ako ste propustili na kraju ovog teksta možete vidjeti golove s utakmice.