MRZI LI TAJ ŽENE?

Djibril Cisse napao striptizetu

01.04.2009 u 11:50

Bionic
Reading

Svoju prgavu i naglu narav Djibril Cisse ponovno je iskazao na ženi! Nakon što je više puta prijavljivan policiji zbog zlostavljanja supruge, Francuz je u noći s utorka na srijedu u jednom striptiz baru u Newcastleu napao striptizetu

Umjesto da je uživao u plesu striptizeta i eventualno nekim drugim čarima razgolićenih djevojaka, Djibril Cisse je iz još nepoznatih razloga nasrnuo na jednu od djevojaka i neki, očito samo njemu znani problem, pokušao riješiti davljenjem. Sve se dogodilo oko tri sata ujutro u noći s utorka na srijedu, a nekadašnji francuski reprezentativac, inače igrač Marseillea na posudbi u Sunderlandu, otprije je poznat po svojoj prgavoj naravi.

Javnost se s njegovim nasilnim karakterom upoznala nakon nekoliko policijskih prijava koje je zaradio nasilničkim ponašanjem prema supruzi, a da ima nekakve mačo probleme sa ženama očito je i nakon najnovijeg napada na spomenutu pripadnicu ljepšeg spola. Engleski mediji trenutno ne barataju detaljima incidenta, a i policija se drži prilično suzdržano u plasmanu informacija. Ipak, zna se da je riječ o prilično ekskluzivnom striptiz baru, ne onakvom u kakve zalazi Wayne Rooney, i da su tamošnje djevojke proslavile bar plesom u krilu posve gole.