ŽDRIJEB ZA LIGU PRVAKA

Dinamu ste odabrali najlakši put, samo izbjeći Poljake

08.08.2013 u 14:40

Bionic
Reading

Dinamo je u moldavskom Tiraspolu upisao devetu uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama za Ligu prvaka i do novog plasmana u skupine elitnog natjecanja dijeli ih još jedna stepenica. Prema Vašem mišljenju najbolji izbor dolazi iz dalekog Kazahstana, a najgori iz poljske metropole

U anketi smo Vam postavili jednostavno pitanje: Koji je protivnik najlakši i naveli svih pet mogućih opcija koje čekaju Dinamo u današnjem ždrijebu u Nyonu.

Od navedene petorke u prvih 600-injak ocjena najlakšim je označen Šahter iz Karagandija. Kazahstanci su ujedno i najveća enigma od spomenutih klubova pa nije čudno da se hrvatskoj javnosti čine i kao najlakša prepreka u društvu renomiranijih klubova. Slične 'recenzije' u našoj anketi dobio je i Maribor bivšeg Dinamovog trenera Ante Čačića koji je pridobio gotovo trećinu simpatizera, a na trećem se mjestu s 15-ak posto glasova našao austrijski prvak Austria iz Beča koju također vodi hrvatski trener, Osječanin Nenad Bjelica.

Golman Šahtera je briljirao, Bateov je bio očajan i Kazahstanci su prošli favorite


Lanjska drama još zvoni u ušima Dinamovih navijača pa je bugarski Ludogorec dobio vrlo mali broj glasova za idealnog protivnika, a momčad koja je pridobila uvjerljivo najviše Vašeg respekta je poljska Legia čiji je neizostavni član vezne linije Ivica Vrdoljak. Poljaci se prema svim kriterijima zaista čine kao najopasniji kandidat za Dinamovog protivnika.

Izvlačenje Dinamovog dijela (Champions route) ždrijeba na rasporedu je danas u 11. 45 sati.

Legia se mučila s Moldeom, ali imaju dobru momčad i fantastične navijače

Koji je protivnik najlakši?

Šahter Karagandi    43.8 %
NK Maribor               32.6 %
Austria Beč               15.2 %
Ludogorec Razgrad  6.1 %
Legia Varšava          2.3%