NAKON BALLKANIJA

Dinamovci pucaju od optimizma uoči velikog derbija s Hajdukom. Jedna riječ se ponavlja...

15.12.2023 u 09:30

Bionic
Reading

U 6. kolu C skupine Konferencijske lige Dinamo je pobijedio Ballkani 3:0 i osigurao nastup u nokaut-fazi Konferencijske lige

Dinamu je ova utakmica bila od velike važnosti, jer već u nedjelju igrat će igrati još važniju, derbi protiv Hajduka. Ne čudi stoga da su izjave svih dinamovaca nakon utakmice vukle i prema nedjeljom okršaju s liderom prvenstva.

>> Osvoji dvije ulaznice za najveći hrvatski derbi, utakmicu Dinamo - Hajduk

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Sretni smo što smo prošli i sada idemo dalje. Straha nije bilo ni u nijednom trenutnku. Nama su ove dvije utakmice na kraju polusezone jako važne. Prvi cil, proljeće u Europi, smo ostvarili. Idemo u nedjelju protiv Hajduka opet dati sve od sebe i probati pobijediti', rekao je nakon pobjede nad Ballkanijem mladi reprezentativac Hrvatske i igrač Bayern Munchena na posudbi u Dinamu Gabriel Vidović.

  • +38
Dinamo - Ballkani Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

O Hajduku je govorio i veznjak Dinama Josip Mišić. Ponovlja se jedna riječ - pobjeda.

"Prelijep je osjećaj. Jedino se nismo uspjeli plasirati dalje kada smo igrali Ligu prvaka. Odlično smo krenuli u utakmicu i imali šansu Baturine. Dobro smo uzimali ničije lopte. Na poluvremenu smo se odmorili i odigrali odlično u drugom. Sada nam dolazi Hajduk, pripremit ćemo se na najbolji način i idemo po pobjedu", rekao je Mišić kojem je ovo bila 150. utakmica u dresu zagrebačkih Modrih.

Standings provided by Sofascore