Nagradni natječaj

Osvoji dvije ulaznice za najveći hrvatski derbi, utakmicu Dinamo - Hajduk

14.12.2023 u 15:38

Bionic
Reading

Dinamo i Hajduk u nedjelju, 17. prosinca 2023., na Maksimiru od 17.15 sati igraju novi vječni derbi u sklopu 19. kola SuperSport HNL-a

Svi ljubitelji nogometa koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice za najveći hrvatski derbi, utakmicu Dinamo - Hajduk mogu pratiti od 17.15 sati na TV kanalu MAXSport 1.

No, još uvijek možete do vrijednih ulaznica u nagradnoj igri tportala. Kako? Riješi kviz, odgovori točno na 3 pitanja i osvoji 1x2 karte za utakmicu Dinamo - Hajduk (nedjelja, 17. prosinca 2023., Maksimir, 17:15). Dobitnik je Dejan Petrak.

Za sudjelovanje u nagradnjači klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš

Da će atmosfera na stadionu biti fantastična govori i podatak kako su sve ulaznice za južnu tribinu, koje je Hajduk prodavao svojim navijačima, planule u rekordnom vremenu.

Ipak je u pitanju posljednja utakmica jesenskog dijela sezone, a u igri su važni bodovi jer u ovom trenutku Hajduk ima sedam bodova više, ali i dvije utakmice više.

Da će utakmica na Maksimiru biti posebna govori i podatak kako je Hajduk slavio u oba prvenstvena derbija u aktualnoj sezoni.

Podsjetimo, u prvom kolu odigranom na Maksimiru Bijeli su pobijedili rezultatom 2:1, preokretom u posljednjim trenucima utakmice. Dinamo je poveo pogotkom Bruna Petkovića, a za Hajduk su golove postigli Marko Livaja i Rokas Pukštas.

U drugom derbiju odigranom na početku listopada Bijeli su na Poljudu pobijedili rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Emir Sahiti.

A da će utakmica možda biti i povijesna za Hajduk govori i podatak kako još nikada u tekućoj prvenstvenoj sezoni 'splitski Bili' nisu pobijedili Dinamo tri puta!

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Igor Pajač, a asistent VAR suca Vedran Đuraka - obojica iz Sv. Ivana Zeline.