čekaju ždrijeb

Dinamovci euforični nakon pobjede nad Florom: 'Tek ćemo u Europskoj ligi pokazati kakva smo ekipa, možemo do velikog rezulata'

02.10.2020 u 08:09

Bionic
Reading

Kristijan Jakić i Petar Stojanović su uvjereni da mogu do velikih rezultata u Europskoj ligi

Dinamo je s 3:1 pobijedio Floru i tako se po 13. put u 14 sezona plasirao u Europu. Ovoga puta 'modri' će u skupine Europske lige, a svoje će protivnike saznati ždrijebom u Nyonu u petak u 13 sati. Nakon utakmice s Florom i još jednog europskog uspjeha, sve je prokomentirao Petar Stojanović.

'Pokazali smo jako dobru igru u prvom dijelu i pokazali smo da smo bolja momčad. Pokazali smo da zaslužujemo ulazak u Europsku ligu. To nam je bio cilj prije utakmice i sretni smo da smo ga ispunili. Istina, imali smo malih problema u drugom dijelu, ali to smo brzo riješili trećim golom', rekao je Stojanović pa dodao:

'Nažalost, nije nam se poklopilo da uđemo u Ligu prvaka iako smo i protiv Ferencvaroša zaslužili pobjedu. U Europskoj ligi možemo napraviti veliki rezultat. Jaki smo i znamo da će nam biti naporno, ali navikli smo već na to jer dugo igramo europska natjecanja. Neće biti problema', kaže slovenski reprezentativac.

Kristijan Jakić je sve bolji i bolji i već sada pokazuje da će biti pravo pojačanje za Dinamo. Nakon Flore i on je izrazio zadovoljstvo prolazom.

'Zadovoljni smo jer nam je primarni cilj bio Europska liga. Dobro smo ušli u utakmicu, zabili dva brza gola i kontrolirali susret. U drugom dijelu su oni promijenili taktiku i prošlo je malo vremena dok se nismo naviknuli. U Europskoj ligi ćemo pokazati kakva smo zapravo ekipa', rekao je Jakić pa najavio:

'Nadam se da ćemo otići dalje od ekipe iz 2018. godine. Trebamo vidjeti tko će nam biti protivnici, ali tko god bili, dat ćemo sve od sebe', zaključio je Jakić.

  • +10
NK Dinamo - Flora; Europska liga, 1.10.2020. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.