presretni marin

Dinamov dragulj preselio u Italiju: Ugovor sam potpisao s čovjekom koji je stvarao jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa

01.10.2020 u 12:47

Bionic
Reading

Mladi Dinamov krilni napadač, 19-godišnji Antonio Marin, od ovog je četvrtka i službeno igrač člana kluba talijanske Serie B, Monze, u koju stiže na jednogodišnju posudbu

Talijanska Monza sljedećih će godinu dana biti dom Antoniju Marinu, igraču kojem su mnogi stručnjaci proricali veliku nogometnu budućnost.

U Dinamovom dresu pravu priliku nije dočekao, pa je Marin prihvatio opciju posudbe u redove talijanskog drugoligaša, Monzu, klub koji je u vlasništvu Silvija Berlusconija i koji ima pravo prvokupa za šest milijuna eura.

'Dojmovi iz Monze su odlični, primjetan je veliki entuzijazam ljudi iz Monze koji su me dočekali a ugovor sam potpisao s gospodinom Adrianom Gallianijem koji je stvarao jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa (op.a. AC Milan).

Ambicija Monze je kao i moja, velika da veća ne može biti. Znam da me čeka veliko iskušenje ali spreman sam na izazov.

Veliko hvala svima u Dinamu koji su bili dio mog nogometnog puta a koji su me učinili boljim nogometašem i boljom osobom. Dinamo će uvijek biti moja ljubav i možda ovo nije kraj puta već samo neka pauza… Sada postajem najveći navijač Dinama!', javio se iz Italije presretni 19-godišnjak, uz kojeg je bio i njegov menadžer Miroslav Bičanić.