RAZLJUTIO 'MODRE'

Dinamo smjenjuje Ladića kojeg igrači ne podnose

24.12.2009 u 08:40

Bionic
Reading

I u vrijeme blagdana nema mira u hrvatskom nogometu. Sada čelnici Dinama traže smjenu Dražena Ladića s mjesta izbornika mlade reprezentacije

Dinamu se nije pametno zamjerati. Mnogi su to saznali. Na čelu s 'modrim' izvršnim dopredsjednikom Zdravkom Mamićem, klub iz Maksimirske 128 uvijek vodi glavnu riječ. Sada se hrvatskom prvaku zamjerio Dražen Ladić.

'Neki dan sam čitao izjavu jednog 20-godišnjaka koji kaže da je prerastao hrvatsku ligu, to je strašno', izjavio je nedavno Ladić, a njegove riječi su bile povod da se svi u Dinamu dignu na noge.

Čelnici 'modrih' su shvatili da je izbornik mlade reprezentacije spomenuo njihovog braniča Dejana Lovrena.

'Ladić udara po pojedincu Lovrenu te po Dinamu. Gazi gdje god stigne. Sukobio se s Mandžukićem, Sharbinijem, Kalinićem, Hajdukom, Dinamom, Rijekom... Ovo mu je treći kvalifikacijski ciklus, dva puta je bio neuspješan. Nakon ta dva neuspjeha ponovno je dobio mandat za vođenje mlade vrste, zbog čega smo ogorčeni na vodstvo HNS-a', prenio je stav Dinama glasnogovornik Ado Kožul za Sportske novosti te dodao:

'Nakon pobjeda mladih stvorena je sjajna atmosfera, ali nijedan mladi reprezentativac Hrvatske osobno ne može smisliti Dražena Ladića.'

Tako se Ladić uspio zamjeriti Dinamu koji kao da je jedva dočekao priliku za napad na njega. Isto tako, poznato je da su dani odbrojeni onome tko se zamjeri najmoćnijem sportskom kolektivu u Hrvatskoj.