IZNENAĐENJE ZA BEČANE

Dinamo se kocka, Sammir kreće od prve minute!?

26.08.2013 u 17:29

Bionic
Reading

Dinamo u utorak gostuje kod bečke Austrije u sklopu četvrtog pretkola Lige prvaka gdje će pokušati nadoknaditi zaostatak od 0:2 iz prve utakmice u Maksimiru

Dinamo je doživio bolni europski šamar pred svojim navijačima od Austrijanaca. Ceh je platio Krunoslav Jurčić kojeg su na trenerskoj dužnosti smijenili Zoran Mamić i Damir Krznar.

Taj tandem je uspješno prošao gostovanju u Koprivnici pobjedom od 3:1, ali za europski sraz i lov na veliki zaostatak trebat će pružiti puno više.

Prema pisanju SN-a
nije nemoguće da Dinamov stručni stožer od prve minute na travnjak pošalje Sammira. Brazilac s hrvatskom putovnicom bio je u prvom sastavu protiv 'farmaceuta' i nije bio loš.


No podsjećamo, hrvatski reprezentativac je na početku sezone bio ozlijeđen, a u vrijeme oporavka često ga se viđalo u provodima po hrvatskoj obali.

Ukoliko mlađi Mamić i Krznar daju šansu Sammiru od samog početka bit će to veliko kockanje, jer jedno je igrati protiv zadnje momčadi MAXtv Prve lige, a nešto sasvim drugo protiv austrijskog prvaka.