Novi ugovor

Dinamo riješio veliko pitanje za budućnost; jedan od ključnih kotačića za uspjeh u Europi ove godine produljio vjernost 'modrima'

11.12.2020 u 21:30

Bionic
Reading

Sadegh Moharrami potpisao je novi ugovor s Dinamom nakon odlične sezone u dresu maksimirskog sastava

Dinamo je osigurao novo proljeće u Europi nakon što je skupinu K Europske lige prošao bez poraza i kao vodeća momčad, pored Wolfsbergera, Feyenoorda i CSKA Moskve, prošao u nokaut fazu. 'Modri' zaostaju jedan bod za prvim Osijekom koji iz 14 utakmica ima 30 bodova, ali imaju i dvije utakmice manje.

Ono što zaslužuje posebnu pohvalu, posebno u Europi, je Dinamova obrana. Jedan od onih koji je ove sezone iskočio u prvi plan je iranski branič Sadegh Moharrami koji je s Dinamom potpisao i novi ugovor. Iz kluba su javili samo da su mu uvjeti poboljšani i da je novi ugovor potpisan na više godina.

Moharrami je u Dinamo stigao 2018. godine iz Persepolisa potpuno besplatno, a u međuvremenu je za maksimirski klub odigrao 45 utakmica i upisao dvije asistencije. Ove sezone se napokon ustalio u ekipi i pokazuje odlične igre, a posebno se istaknuo u Europi kao dio neprobojne Dinamove obrane.

'Neopisivo sam sretan zbog ovog trenutka. Jako sam sretan u Dinamu i u Zagrebu, trudim se i dajem sve od sebe i drago mi je što je klub prepoznao moj rad. Iskoristit ću maksimalno svaku priliku koju dobijem, tako je bilo i do sada. Uvijek napominjem, ovdje se osjećam kao kod kuće i sretan sam što svi zajedno proživljavamo neke od najljepših trenutaka koji postoje u nogometu. To je veliki uspjeh i privilegij za mene osobno, ali i za cijelu ekipu. Drago mi je i sretan sam što sam dio ove Dinamove priče', rekao je na potpisivanju novog ugovora iranski branič.

Pogledajte još jednom najbolje golove 14. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.