Dobar posao na otoku

Dinamo doveo pojačanje iz Premier lige; nedavni prvak Engleske nije mogao zadržati svojeg velikog talenta koji je htio samo na Maksimir

11.12.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Dennis Gyamfi je novi igrač Dinama, a na Maksimir je stigao iz nedavnog prvaka Engleske Leicester Cityja

Dinamo je osigurao proljeće u Europi i to kao prvi u skupini K Europske lige s 14 osvojenih bodova ispred Wolfsbergera s 10 i Feyenoorda i CSKA s po pet osvojenih bodova. U HT Prvoj ligi zaostaju bod za Osijekom koji ima 30 bodova iz 14 utakmica, ali Dinamo ima i dvije utakmice manje.

'Modri' već godinama domniraju domaćim terenima, a žele da tako i ostane pa nerijetko dovode talente koji bi tu dominaciju trebali osigurati i u budućnosti. U tajnosti je tako odrađen još jedan veliki posao. Novi igrač Dinama je 18-godišnji Dennis Gyamfi koji je stigao iz engleskog premijerligaša Leicester Cityja.

Gyamfi igra na poziciji desnog braniča, a iako je rođen u nizozemskom Leiderdorpu prošao je Leicesterovu školu nogometa i na kraju nastupao i za U-23 momčad nekadašnjeg prvaka Engleske.

'Sretan sam što sam došao ovdje, znam da je Dinamo veliki klub, trudit ću se i dati sve od sebe kako bih dodatno napredovao i zadobio povjerenje i trenera i suigrača. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu kako bi imao još bolje rezultate. Znam da je Dinamo ima bogatu povijest i nadam se da ću ispuniti očekivanja', rekao je Gyamfi za službenu stranicu kluba.

Pogledajte još jednom najbolje golove 14. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.