ostaje na maksimiru

Dinamo je aktivirao otkupnu klauzulu i za dva milijuna eura kupio veznjaka lisabonskog Sportinga

02.06.2021 u 19:20

Bionic
Reading

Zagrebački Dinamo i novi prvak Portugala lisabonski Sporting dogovorili su transfer Josipa Mišića (26) u hrvatskog prvaka u kojem je u netom završenoj sezoni bio na posudbi. Na temelju toga Dinamo i Mišić potpisali su višegodišnji ugovor, potvrdio je Dinamo na svojim službenim stranicama

'Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Bila mi je čast doći u Dinamo već prije pola godine, a potpis ugovora je svakako jedan sjajan trenutak u mojoj karijeri. Trudio sam se svojim igrama pokazati svoju kvalitetu, ali istovremeno i zahvalnost. Sigurno ću tako nastaviti. Drago mi je što su se klubovi dogovorili oko mog prelaska u Dinamo', rekao je Josip Mišić (26) nakon potpisa ugovora.

Josip Mišić je prošle sezone u dresu Dinama upisao 22 nastupa i postigao tri gola uz jednu asistenciju, a portugalski mediji navode kako će Dinamo za njega Sportingu platiti dva milijuna eura odštete, ranije dogovorene otkupnom klauzulom koju su 'modri' sada aktivirali.

Dan ranije i pričuvni golman Dinama Danijel Zagorac (34), nositelj dobrog duha i zajedništva u svlačionici, potpisao je novi višegodišnji ugovor s hrvatskim prvakom.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +7
Dinamo - Šibenik, 36. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Jako sam sretan zbog potpisa novog ugovora s Dinamom. Kroz cijelu karijeru uvijek sam davao sve od sebe, koristim maksimalno svaku priliku koju dobijem i sretan sam u Dinamu. Ovo je bila povijesna sezona za klub, a lijepo je biti dio te povijesne priče i momčadi koja je uzela dvostruku krunu i došla do četvrtfinala Europske lige. Kroz život me uvijek vode pozitiva, vjera i optimizam i drago mi je što ostajem u Dinamu', istaknuo je Danijel Zagorac.