VELIKA NOVOST

Dinamo prestao biti strah i trepet MAXtv Prve lige!

23.08.2015 u 17:05

Bionic
Reading

Nakon što je ostao bez pobjede i na gostovanju u Puli, Dinamo je i dalje vodeći na ljestvici, ali postao je momčad s kojom se može igrati, s obzirom da je više od polovice suparnika ove sezone protiv 'modrih' ostala neporažena...

Momčad Zorana Mamića ušla je dosta loše u novu sezonu, za svoje visoke standarde. Čak sedam remija nanizali su 'modri' u prvih mjesec i pol sezone u svim natjecanjima, od kojih su četiri bila u MAXtv Prvoj ligi. Istina, Dinamo je i dalje vodeća momčad prvenstva i dobro gura u Ligi prvaka, no ovakvo ranjivo izdanje lokalnim rivalima prošlih sezona nije nudio.

Podsjetimo, Rijeka i Hajduk uspjeli su izvući bod na Maksimiru, a bez poraza su prošli još i Osijek te u subotu Istra. To je više od polovice suparnika u sedam odigranih kola MAXtv Prve lige pa možemo reći da je Dinamo prestao biti strah i trepet domaćeg prvenstva i sada je momčad s kojom se može igrati.

Što se odnosa kvalitete tiče, 'modri' su i dalje jasno ispred ostalih u Hrvatskoj, ali na terenu to neredovito dokazuju. Ipak, trener Zoran Mamić ne paničari i smatra da klub i dalje ide u pravom smjeru.

'Trenutno malo 'šteka' realizacija, ali ako ovako nastavimo neće biti problema,' uvjeren je strateg 'modrih' koji je protiv Istre odmarao svoju udarnu postavu za dvoboj koji nosi ulazak u Ligu prvaka, u utorak protiv albanskog Skenderbeua.

Loš stvar za glavne rivale je da nisu iskoristili prilično slabu seriju rezultata deseterostrukog prvaka te unatoč svim kiksevima Dinamo ostaje vodeći. Dobra je pak to što su preživjeli gostovanje na Maksimiru i sada kod kuće mogu tražiti bodove koji bi promijenili izgled ljestvice MAXtv Prve lige te nam dali uzbudljivu sezonu, koju iščekujemo već jako dugo...