konferencijska liga

Dinamo odletio za Sevillu, Jakirović u Španjolsku poveo i nadarenog juniora

14.02.2024 u 11:39

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama danas su iz Zagreba krenuli put Seville gdje sutra (četvrtak, 15. veljače) od 21 sat igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Real Betisa. Trener Sergej Jakirović poveo je 21 igrača, a od toga su trojica golmana

Velikih problema ima Dinamo s ozljedama, trener Sergej Jakirović tako za sutrašnju utakmicu protiv Betisa (četvrtak, 15. veljače, 21 sat) u šesnaestini finala Konferencijske lige ne može računati na čak 10 igrača.

Od ranije su ozlijeđeni Kačavenda, Stojković, Moharrami, Emreli, Šutalo, Perić i tek pristigli Rog, a pravo nastupa u Konferencijskoj ligi nemaju Ademi, Brodić i Pierre-Gabriel.

Zato je i sada Jakirović morao 'kemijati', a put Seville je poveo 21 igrača. Redom su to Zagorac, Nevistić, Klarin, Ogiwara, Bernauer, Petković, Baturina, Ristovski, Živković, Kulenović, Hoxha, Halilović, Sučić, Mišić, Theophile, Kaneko, Bulat, Perković, Vidović, Špikić i veliko iznenađenje - Vrbančić.

Da, Jakirović je na utakmicu Konferencijske lige poveo nadarenog 18-godišnjeg veznjaka Luku Vrbančića koji je dvojnoj registraciji u Dubravi i do sada nije odigrao ni minute za 'modre'. Dobra je vijest i to što je s momčadi na put krenuo japanski bek Takuya Ogiwara koji je zbog lakše ozljede nakon utakmice protiv Lokomotive bio upitan za sraz s Betisom...