Ismael Diallo

Nije igrao ni sekunde, a u Split se vraća kao prvak te bogatiji za vilu i tisuće eura

14.02.2024 u 08:21

Bionic
Reading

Lijevi bek Hajduka Ismael Diallo (27) je s reprezentacijom Obale Bjelokosti osvojio Afrički kup nacija, ali na netom završenom natjecanju nije uopće ulazio u igru. Bez obzira na to zaslužio je bogatu nagradu, jer je svaki igrač od predsjednika države Alassane Ouattare dobio 76.000 eura te vilu identične vrijednosti!

Dva je dana trajalo slavlje u Obali Bjelokosti nakon što je nogometna reprezentacija u nedjelju osvojila Afrički kup nacija. 'Slonovi' su bili bolji od Nigerije 2:1, a titulom prvaka okitio se i jedan igrač iz SuperSport HNL-a.

Lijevi bek Hajduka Ismael Diallo (27) danas bi se trebao vratiti u klub, a bez obzira na to što nije odigrao ni minute na Afričkom kupu nacija, piše mu se titula pri čemu je postao prvi igrač 'bilih' kojem je to uspjelo!

Da stvar bude još i bolja, Diallo se u Split vraća bogatiji za 76.000 eura i vilu identične vrijednosti!

Naime, svim je reprezentativcima Obale Bjelokosti predsjednik države Alassane Ouattara kao nagradu za osvajanje Kupa nacija odlučio darovati luksuznu kuću i još dodatnih 76.000 eura.

Uz to ih je i odlikovao nacionalnim ordenom, najvišim odličjem kojeg može dobiti građanin Obale Bjelokosti. Najizdašniju nagradu dobio je izbornik Emerse Fae koji je nakon svega bogatiji za 152.000 eura.