TVRDE TALIJANI

Dinamo odbio 12 milijuna eura za talenta kojeg trener drži na klupi!?

19.12.2017 u 13:26

Bionic
Reading

Ovog tjedna u talijanskim medijima pojavila se priča kako Roma nudi 12 milijuna eura za Antu Ćorića, no Dinamo traži još veću odštetu...

Podsjetimo, mladi 20-godišnji ofenzivni veznjak već godinama glasi kao najveći dragulj kojeg 'modri' imaju u svojim redovima, no nije se dobro slagao s posljednjim trenerima na Maksimiru i malo je igrao u 2017. godini.

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon problema s Petevom situacija se nije promijenila na bolje niti kod Marija Cvitanovića, a Ćorić je tek uoči zimske stanke vraćen u prvu momčad, što je okrunio pogotkom protiv Istre prije desetak dana.

No, vrijednost Ante na tržištu čini se da uopće nije pala. Ovog tjedna u talijanskim medijima pojavila se priča kako Roma za velikog talenta nudi čak 12 milijuna eura, no Dinamo traži tri milijuna više pa zasad dogovora oko transfera nema.

Dinamo - Istra 3:1 (Ćorić 78) Autor: YouTube

Zimski rok počinje tek u siječnju pa ima dovoljno vremena da jedna od strana popusti. Bilo bi veliko iznenađenje kad bi Dinamo zadržao igrača kojeg nikako da na pravi način uklopi u svoju momčad, unatoč neospornim nogometnim sposobnostima...