što će odlučiti?

Dinamo je dobio do sada najveću ponudu za Luku Ivanušeca; poznati su detalji

26.07.2023 u 11:46

Bionic
Reading

Nizozemski Feyenoord nema namjeru odustati, pod svaku cijenu u Rotterdam žele dovesti Luku Ivanušeca (24) te je sad na Maksimir stigla nova, 'pojačana' ponuda

Odigrao je Luka Ivanušec (24) gotovo savršenu utakmicu u utorak navečer na Maksimiru. Zabio je hat-trick u 4:0 pobjedi Dinama u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka protiv kazahstanskog prvaka Astane.

I da, Ivanušec je i dalje 'najsjajniji eksponat' u Dinamovom izlogu, tj. jedini za kojeg se zna da ima konkretnu ponudu iz inozemstva.

Aktualni nizozemski prvak Feyenoord već neko vrijeme pregovara s Dinamom koji je prve ponude koje su stigle iz Rotterdama glatko odbio. Jasno je kao dan da na Maksimiru uopće niti ne razmišljaju pustiti svog ponajboljeg igrača za manje od 10 milijuna eura odštete, a Feyenoord je sve uporniji.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Posljednja ponuda koja je stigla navodno iznosi 8.3 milijuna eura uz brojne dodatne bonuse te postotak od mogućeg sljedećeg transfera Luke Ivanušeca. Ukupno je to vrlo blizu traženih 10 milijuna eura, ali...

Realno, izgleda nekako malo, ali je ipak najbliže onome što Dinamo u ovom trenutku traži za Ivanušeca, pa je realno da se pregovori nastave.

  • +42
Dinamo - Astana, 2. pretkolo Lige prvaka, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Nizozemcima se žuri jer su za Ivanušeca zainteresirani Wolfsburg i Fiorentina, no iz Njemačke i Italije još nisu stigle - barem ne službeno - konkretne ponude.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Pitanje je samo što će odlučiti čelni ljudi Dinama jer najavljeno je kako najvažnije igrače neće prodavati sve do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka, a to bi moglo ugroziti potencijalnu zaradu od transfera jer malo je vjerojatno da će zainteresirani klubovi čekati baš do posljednjeg dana prijelaznog roka.