VARAŽDIN LICITIRA

Dinamo i Hajduk tuku se za Brezovca

25.11.2010 u 08:45

Bionic
Reading

Josip Brezovec sigurno napušta NK Varaždin, ali još ostaje pitanje gdje će nastaviti karijeru. Nakon Dinama, u priču se opet upleo Hajduk

Zdravko Mamić je ponudio Varaždincima 300 tisuća eura i 20 posto od sljedećeg transfera za dolazak Josipa Brezovca. No oni smatraju da njihov najbolji igrač vrijedi više i odmah traže pola milijuna eura. U Maksimirskoj 128 još razmišljaju o tome, a u igru se vratio Hajduk.

Splićani su opet 'bacili pipke' prema sjajnom veznjaku za kojeg su se i ranije zanimali.

'Želimo vas obavijestiti da smo zainteresirani za usluge vašeg igrača Josipa Brezovca. U skladu s demokratskim načelima i s uvažavanjem izborne kampanje za predsjednika HNS-a, željeli bismo o toj temi s vama razgovarati, ali nakon što kampanja bude gotova. Ističemo da, iako nam je bilo ponuđeno dovođenje tog igrača sa slobodnim papirima, nismo se željeli upuštati u takav način rada jer želimo razvijati međusobne odnose na kvalitetniji način. Ako postoji interes s vaše strane, očekujemo uskoro i sastanak s predstavnicima kluba', piše u faksu s potpisom predsjednika Hajduka Josipa Svaguše.

'Bili' možda ne mogu ponuditi onoliko koliko mogu 'modri', ali zato mogu dati veći dio od sljedećeg Brezovčevog transfera (ukoliko se dogodi) u inozemstvo.

Inače, kako piše Večernji list, i kapetan Varaždinaca sve teže podnosi neizvjesnost oko svojeg odlaska. Pojavio se na sastanku Izvršnog odbora, gdje je iznio zahtjev za što bržom realizacijom transfera u Dinamo. Nije birao riječi pa je došlo i do sukoba s jednim od članova IO-a, kojeg je optužio da je blokadom klupskog računa uzeo 150.000 kuna namijenjenih isplati dviju plaća igračima.