pretekli RB salzburg

Modri se osiguravaju za budućnost: Nakon argentinskog čarobnjaka Godoya, Dinamo osigurao potpis još jednog ekstra talenta

15.02.2020 u 08:26

Bionic
Reading

Dinamo je doveo 19-godišnjeg braniča Stefana Milića iz Budućnosti iz Podgorice. Milić ostaje u Budućnosti do ljeta, a Dinamo će ga platiti 500.000 eura

Stefan Milić je novi igrač Dinama, pišu mediji u Crnoj Gori. 19-godišnji kapetan Budućnosti iz Podgorice potpisuje sa zagrebačkim sastavom na pet godina, a njegovom sadašnjem klubu će pripasti 500.000 eura plus 20 posto od idućeg transfera.

Crnogorci pišu kako je sportski direktor Dinama Zoran Mamić ovih dana boravio u Podgorici gdje je sve dogovorio. Milić će do kraja sezone ostati na posudbi u Budućnosti, a onda se na ljeto priključiti 'modrima'. Ovaj njegov ostanak do ljeta bio je jedan od uvjeta za prodaju jer se Budućnost bori za naslov prvaka.

Osim Dinama, za njega su bili zainteresirani i iz Red Bull Salzburga koji je nudio čak 800.000 eura, ali Dinamo je bio brži i pred nosom im oteo mladog Crnogorca. Milić je već neko vrijeme kapetan puno starijim suigračima, a ove je sezone u 21 utakmici zabio i jedan gol. Slovi za jednog od najtalentiranijih crnogorskih mladih igrača, a igra na poziciji stopera.