U HAJDUKU ŠUTE

Diego Tristan je zamjena za Kalinića

13.07.2009 u 12:56

Bionic
Reading

Hajduk je još uvijek u potrazi za zamjenom za Nikolu Kalinića, kojeg bi, ako hrvatski napadač zaista ode u Valenciju, mogli zamijeniti Španjolcem Diegom Tristanom

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, 'bili' su zainteresirani za Tristana koji bi se, nakon ne pretjerano uspješne sezone u West Hamu, želio vratiti u Španjolsku, odakle mu stiže nekoliko interesantnih ponuda. Tristan je 33-godišnji iskusni internacionalac koji je odlučio karijeru usmjeriti u nešto mirnije vode, a zbog obiteljskih razloga rado bi se vratio kući. No tko zna, možda presudi Hajdukova želja da mu na neki način osvježi karijeru.

U Hajduku zasad nemaju komentara - novo vodstvo je uobičajeno zakopčano do grla kada su u pitanju poslovi vezani uz prijelazni rok, no nema sumnje da bi navijače konačno obradovalo jedno poznato ime, jedno ekstra pojačanje iz inozemstva kakvo su u Hajduku najavljivali na početku prijelaznog roka.

Prva momčad se večeras kasno vraća s priprema u Austriji, a na današnjem, zadnjem treningu, igrali su prijateljski ogled starijih protiv mlađih. Slavili su stariji sa 9:3, a najefikasniji su bili Ibričić sa četiri te Nigerijac Eliakwu sa tri gola.