ŠPANJOLSKA U NEVJERICI

Del Bosque razočaran: Ovo je neočekivani poraz!

22.06.2016 u 00:02

  • +27

Euro 2016: Hrvatska - Španjolska

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Michael Dalder Livepic

Bionic
Reading

Španjolski izbornik Vicente Del Bosque uvjeren je da je španjolska nogometna reprezentacija bila ta koja je izgubila dobivenu utakmicu u Bordeauxu protiv Hrvatske...

Senzacionalni preokret hrvatskih nogometaša kojim su osvojili prvo mjesto u skupini D loše je sjeo Španjolcima, a posebno njihovom strategu.

'Ovo je zbilja neočekivan poraz. Kontrolirali smo utakmicu, dominirali veći dio, ali smo loše odigrali u obrani. Možda smo stajali previsoko u obrani u drugom dijelu, ali to je naš stil igre. No, nismo dobro čuvali loptu, nije da krivim igrače, oni su odlično odradili prve dvije utakmice, svi smo krivi,' izjavio je nakon susreta izbornik Vicente del Bosque.

'Protiv Hrvatske smo propustili priliku da budemo prvaci skupine, imali smo i penal, imali smo sve, a izgubili smo. U svlačionici je bila neviđena tišina. Sada moramo na Italiju i tome se nismo nadali. No, to je nogomet i nema nam druge nego izbaciti Talijane u osminu finala,' zaključio je španjolski strateg.

Španjolska je ovim porazom izborila težak okršaj s Italijom u osmini finala, a onda i eventualni s moćnim Nijemcima u četvrtfinalu. Mnogo je toga pošlo po zlu ovog utorka u Bordeauxu za 'Furiju'...