Špeharu je to sramota

Dejan Lovren u tri riječi opisao čudnu odluku suca zbog čega je Hrvatskoj poništen penal; svi pričaju o njegovom spornom zaleđu

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 02.12.2022 11:52
  • Objavljeno 02.12.2022 u 11:43
Bionic
Reading

Dan nakon što je Hrvatska izborila osminu finala SP-a, za što joj je bio dovoljan bod protiv Belgije (0:0), oglasio se na Instagramu Dejan Lovren. Razlog je poništeni penal za Vatrene

Opet se na udaru kritika našla VAR tehnologija koja je presudila Hrvatskoj u 15. minuti kad je Carrasco srušio Kramarića u šesnaestercu. Kao što je poznato glavni sudac Anthony Taylor pokazao je na bijelu točku i kad se kapetan Luka Modrić spremao za izvođenje penala – aktivirao se VAR!

Ukratko, zbog navodnog minimalnog zaleđa Lovrena – koje mnogi nisu vidjeli – penal je poništen čime je Hrvatska zakinuta.

Cijela ta situacija i Fifin službeni vizual zaleđa koji je službeno objavljen jako na naljutio hrvatskog braniča Dejana Lovrena koji je na Instagramu podijelio spomenutu fotografiju Fife uz kratki komentar:

'Ne razumijem VAR!!!'

I nije jedini koji ne razumije VAR jer ta odluka nije jasna ni mnogim iskusnim sucima. Zaista čudna odluka koja je mogla skupo stajati Hrvatsku.

Video snimku utakmice na YT kanalu Hrvatske radiotelevizije možete pogledati OVDJE.

nakon utakmice još je na Instagramu napisao:

'Izgubili smo svi živce na kraju. Isprike svima 😁.'

Nešto kasnije, u HRT-ovoj emisiji Otvoreno Robert Špehar, bivši hrvatski nogometni reprezentativac, kratko je tu sudačku odluku komentirao riječima:

'To je sramota! Da nam ponište penal, to nema veze s mozgom.'

  • +46
SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal