čeka nastavak sezone

Dejan Lovren sasvim slučajno otkrio jako zanimljiv detalj vezan uz Dariju Srnu i skupocjene satove, a na specifičan način dotakao se Olića i Vrsaljka

15.05.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Dejan Lovren, igrač Liverpoola - prvoplasirane momčadi engleskog Premiershipa, jedan je od aktivnijih hrvatskih nogometnih reprezentativaca na društvenim mrežama pa je tako u opuštenom razgovoru ispričao nekoliko zanimljiv stvari vezanu uz svoje bivše suigrače iz hrvatske reprezentacije

U javljanju uživo na Instagramu, u društvu pjevača Tonyja Cetinskog, igrač Liverpoola Dejan Lovren između ostalog se prisjetio spektakularnog dočeka Vatrenih u Zagrebu u ljeto 2018. godine:

'Ma da si svakom ponudio 1000 eura ne bi ih se skupilo toliko na dočeku koliko ih se onda skupilo. Ljudi su nam bacali burek na bus, sendviče pa mi smo sedam sati bili gore… Jedno prelijepo iskustvo, to je nešto što ne možeš kupiti novcem', kazao je Lovren koji se na specifičan način dotakao svojih bivših suigrača Ivice Olića i Darija Srne:

'Olić je i dan danas životinja. Ostavio se nogometa prije tri četiri godine, i kad se skine u reprezentaciji gdje je pomoćni trener, izgleda kao nogometaš, kao da može s nama sad zaigrati. To sve govori o ljudima, o karakteru. A vidjet ćeš mene za 10 godina, ja i Šime lagano na zidiću, pivo, Šime svira gitaru', našalio se Lovren dodavši:

'Darijo Srna će biti predsjednik! Ne smijem ti reći čega, ali on zna. Da kažem točno, sutra bi se u novinama pojavio naslov, Dario Srna predsjednik', dodao je Lovren ispričavši usput anegdotu vezanu za Srnu i skupocjene satove:

'Umjesto da me pazi kao momka koji je došao u Southampton sa 23-24 godine, on ne. Mi u avionu za Koreju, poslije utakmice sa Srbijom, išli smo na neku revijalnu utakmicu. Došli smo na aerodrom, a Darijo, o čemu pričamo, do tada je zaradio u 15 godina karijere, a ja na početku. Idemo u Rolexov dućan – morao sam uzeti sat na kredit, mladi majmun sam bio, zaletio se da se dokažem pred kapetanom. Nije se pitalo za račun', ispričao je Lovren kojem je očito sat velike vrijednosti, čija cijena se obično kreće oko 20-ak tisuća eura, tada bio prevelik zalogaj.

No, nakon toga Lovrena je krenulo i plaća mu je konstantno rasla tako da već godinama ima milijunski ugovor koji mu je u travnju 2017. Liverpool znaačajno 'podebljao' pa je tako, kosu pisali engleski mediji, dobio tjednu plaću od 118.000 eura čime je postao jedan od najbolje plaćenih hrvatskih sportaša. A uskoro bi mogao zarađivati još više... Podsjetimo, kao što smo pisali čini se kako bi sljedeće sezone madridski Real u svojim redovima ponovno mogao imati dva hrvatska reprezentativca. Luka Modrić trebao bi dobiti društvo, iz menadžerskih krugova stiže bombastična najava kako u 'kraljevskom klubu' razmišljaju o kupovini - Dejana Lovrena.