TUGA I RADOST

Dejan Lovren otkrio emotivan trenutak iz Osijeka; mnogi će zaplakati na objavu našeg braniča

10.06.2019 u 19:13

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je pobijedila Wales 2:1 pred 17 tisuća navijača u Gradskom vrtu. Utakmica je igrana u 15 sati po velikoj vrućini, ali Dalićevi izabranici imali su sjajnu potporu

Hrvatski nogometaši stigli su do novih bodova u kvalifikacijama za Euro. Poslije utakmice neki naši reprezentativci zahvalili su se navijačima koji su ispunili stadion do zadnjeg mjesta tako što su im bacili dresove.

Među njima je bio i Dejan Lovren koji je putem drušrvene mreže otkrio emotivan treunutak koji je oduševio hrvatsku javnost.

'Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća', pisao je Lovren.

  • +19
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., skupina E, 3. kolo, Hrvatska - Wales Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga što je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno što je mali? Zašto plačes? Odgovori on meni, plačem jer sam sretan...Kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugoditi. Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek', dodao je Lovren.