OVO JE UŽAS

Dario Šarić ozlijedio se u velikom finalu NBA lige; sada su iz njegovog kluba Phoenix Sunsa objavili katastrofalne vijesti

07.07.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Finalna serija NBA lige započela je domaćom pobjedom Phoenix Sunsa, koji su na svom parketu sa 118:105 nadigrali Milwaukee Buckse, ali na utakmici se ozlijedio Dario Šarić, a pregled je donio loše vijesti

Usprkos pobjedi u Phoenixu su bili s pravom zabrinuti jer se pri jednom doskoku pred kraj prve četvrtine ozlijedio hrvatski košarkaš Dario Šarić (desno koljeno). On je šepajući napustio teren i više se nije vraćao u igru.

Šibenčanin je dotad upisao jedan skok i jedan promašeni šut u dvije minute igre, te će mu to biti jedini učinak u ovom NBA finalu.

Naime, nekoliko sati kasnije, nakon obavljenog pregleda, iz SAD su stigle loše vijesti. Sunsi su objavili kako je hrvatskom reprezentativcu puknuo prednji križni ligament desnog koljena što znači da ga čeka operacija i višemjesečni oporavak.

Šariću sada nije lako, jer će ostatak finalne serije provesti na štakama, a jedina prava utjeha bi mu mogla biti ako njegova momčad osvoji NBA titulu. Sigurno bi mu onda opravak bio lakši.

Inače, prije ovog finala Dario Šarić je dao ekskluzivan razgovor tportalu o debaklu hrvatske košarke u kvalifikacijama za Olimpijske igre kao i o drugim košarkaškim temama o čemu više čitajte OVDJE.