PONIŠTEN DUDUOV GOL...

Darijo Srna dokazao koliko voli i cijeni Eduarda

19.01.2015 u 12:12

Bionic
Reading

Ukrajinski Šahtar je na brazilskoj turneji, a međusobnu utakmicu odigrali su i protiv Flamenga za koji je igrao njihov bivši napadač Eduardo da Silva

Darijo Srna i Eduardo da Silva četiri su godine dijelili svlačionicu Šahtara. Bili su i cimeri na putovanjima, najbolji prijatelji... Nakon 15 europskih godina Eduardo se vratio u rodni Brazil gdje uspješno nastupa za Flamengo, a tijekom Šahtarove turneje dva su kluba odigrala i prijateljski ogled bez golova. Uvertira dvoboja nije mogla proći bez susreta dvojice prijatelja iz reprezentacije, nakon kojega je Srna za službenu stranicu svoga kluba rekao.

'Vidio sam ga nedavno u Hrvatskoj, ali uvijek volim sresti dragog prijatelja. Eduardo mi je više od suigrača, on je sjajan čovjek s kojim sam četiri godine zajedno živio. Svaki dan smo trenirali, pili kave, maštali se i brinuli... Na terenu smo pisali povijest kluba i njegov učinak u Šahtaru neće biti zaboravljen, kaže Srna i u uvertiri dvoboja dodaje.


'Uvijek je emotivan trenutak vidjeti ga na terenu. Neka pobijedi šahtar, ali neka Eduardo zabije gol,' velikodušno je zaželio kapetan svom miljeniku, no obje želje ostale su neostvarene.

Završilo je 0:0, obojica su odigrala prvo poluvrijeme, a Eduardo je i zabio gol u 43. minuti koji je sudac prilično oštro poništio zbog prekršaja u napadu. Do idućeg susreta...

Snimka dvoboja u Brasiliji, Duduov gol na 0.25