španjolac još na odmoru

Dani Olmo opet je tema njemačkih medija; nema sumnje da će Dinamo napraviti rekordni transfer

13.07.2019 u 09:39

Bionic
Reading

Mladi španjolski nogometaš, istovremeno i igrač zagrebačkog Dinama, još je uvijek na odmoru. Iako je s trenerom Bjelicom dogovorio povratak u 'modru' svlačionicu, realno je pitanje hoće li se u njoj uopće i presvlačiti jer brojni ga europski klubovi žele u svojim redovima

Već se puno puta pisalo proteklih dana gdje bi Daniel Olmo Caravajal mogao nastaviti karijeru nakon igranja u Dinamovom dresu.

Jer, barem prema tekstovima brojnih inozemnih medija, htjeli su ga Barcelona, Milan, Bayer Leverkusen, Tottenham, Atletico... A posljednji koji se našao na toj listi interesenata je i minhenski Bayern.

Kroz razgovor za hrvatske medije, Olmov zastupnik Andy Bara, potvrdio je da se mladom Španjolcu, koji je sjajno odigrao na nedavnom U-21 europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, te pogotkom odlučio finalni ogled protiv Njemačke, ideja o igranju za Bayern itekako dopada.

  • +3
Euro U-21, finale: Španjolska - Njemačka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I sada su čak i njemački mediji gotovo svakodnevno fokusirani na ovaj transfer.

Kako pišu, Leroy Sane, koji je u stvari prva želja Bayerna, preskup je Bavarcima, pa samim time Olmo iskače u prvi plan.

Druga činjenica koja ide Bayernu u prilog jest to što na klupi bavarskog diva sjedi Hrvat Niko Kovač, koji nimalo ne podcjenjuje i ne sumnja u igrače proizašle iz Hrvatski telekom Prve lige.

Prema tome, kako prijelazni rok odmiče, a oko Sanea nema vijesti, veća je vjerojatnost da bi Dani Olmo mogao preseliti u Bayern, te hrvatskom prvaku donijeti transfer kakvog ni jedan klub iz regije nije dosad napravio. Jer procijenjuje se da će Olmo biti prodan za - 40 milijuna eura.

  • +18
Dani Olmo - pobjednik izbora tportala 'Kapetani biraju' 2018 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić