lijepo od njega

Dani Olmo još jednom pokazao koliko mu znači Hrvatska; ovo je poruka puna ljubavi, poštovanja i suosjećanja

18.11.2021 u 21:34

Bionic
Reading

Hrvatska je ovog četvrtka obilježila 30. obljetnicu stradanja Vukovara i Škabrnje. I mnogi su baš u tim gradovima došli odati počast nevinim žrtvama velikosrpske agresije...

Bolno je bilo danas sjećanje na sve žrtve sulude velikosrpske ideje. Naravno, uz suze i zapaljene svijeće, molitve i riječi utjehe, mnogi su pohodili Vukovar i Škabrnju.

Bilo je i onih koji su u svojim gradovima osjetili potrebu uputiti poruku, toplu riječ ili već nešto, kako bi pokazali da suosjećaju sa svima.

A među onima koji su odali počast je i španjolski nogometaš, 23-godišnji Dani Olmo. Mladić koji je dio svoje nogometne karijere, od srpnja 2014. do siječnja 2020. godine, proveo u dresu zagrebačkog Dinama i iz dječaka prerastao u muškarca. Divnog, plemenitog. Što je čak i važnije u ovom trenutku, nego kakav je nogometaš postao.

Jer iako s Hrvatskom nema nikakvu 'krvu vezu', Dani Olmo na dan najveće sramote Europe, koja je dopustila gaženje jednog grada, poslao je poruku, odnosno objavu iz koje se vidi sva dubina njegove duše.