Bit će jedan od najvećih

Dani Olmo golčinom oduševio Pepa Guardiolu, a onda je stigla još jedna velika pohvala: Ni 50 milijuna eura više se ne čini pretjerano

12.12.2019 u 19:02

Bionic
Reading

Football Manager predvidio je Daniju Olmu veliku karijeru, a nakon gola Manchester Cityju poslali su i poruku o kakvom se igraču radi

Dinamo je izgubio na Maksimiru 1:4 od Manchester Cityja u zadnjem kolu natjecanja po skupinama u Ligi prvaka. Engleski sastav jednostavno je bio prejak za 'modre', ali nije sve na toj utakmici bilo tako crno. Dani Olmo još je jednom pokazao svjetsku klasu.

  • +54
Dinamo - Manchester City, 6. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Damian Kadzior mu je sjajno asistirao, a Olmo još bolje završio akciju i Dinamo je poveo 1:0. Olmova golčina obišla je cijeli svijet i sigurno je jedan od najljepših golova u Ligi prvaka i to ne samo ove sezone.

'Olmo je vrhunski igrač, pred njim je svjetla budućnost, a to pokazuje i njegova partija večeras. Što se tiče toga koliko bi njegov transfer koštao o tome ne bih govorio. Do transfera će vjerojatno doći ako to žele i Dinamo i Olmo. Bitno je da se radi o odličnom igraču i siguran sam da može igrati u najjačim europskim ligama', rekao je trener Manchester Cityja Pep Guardiola nakon utakmice i tako još jednom potvrdio o kakvom se igraču radi.

Potvrda Olmove klase stigla je i od planetarno popularne nogometne simulacije Football Managera koji je na društvenim mrežama dao veliki kompliment mladom Dinamovom nogometašu. Prije nekoliko mjeseci su na Tweeteru objavili poruku vezanu za svjetsku senzaciju Erlinga Haalanda iz RB Salzburga.

'Ako igrate Football Manager, već znate sve o Erlingu Haalandu', napisali su iz FM-a ranije, a sada su taj post iskoristili kako bi pohvalili i Danija Olma.

'Sve isto iz prvog tvita samo s Danijem Olmom', napisali su u objavi na Tweeteru iz Football Managera.

Ova nogometna simulacija poznata je po svojim sposobnostima predviđanja u kojem će se smjeru odviti karijera nekog igrača, a nerijetko njihovu ekspertizu koriste i nogometni skauti najvećih svjetskih klubova.

Football Manager tvrdi da će Olmo imati sjajnu karijeru, a četiri zvjezdice pored njegovog imena ukazuju da će postati jedan od najboljih igrača u Europi. Dinamo je za njega ljetos tražio 40 milijuna eura, no nakon ove polusezone i sjajnih izvedbi u Ligi prvaka, ni 50 milijuna eura ne čini se prevelikom odštetom.