MAXTV PRVA LIGA

Danas igraju Dinamo i Rijeka; evo gdje ih možete gledati!

25.04.2017 u 06:51

Bionic
Reading

U utorak se igraju prve utakmice 30. kola MAXtv Prve lige, a u akciju će nogometaši Dinama i Rijeke koji se bore za naslov prvaka. Obje utakmice možete gledati na kanalu Arenasport 3 (MAXtv)

Hrvatski klubovi ušli su u europski ritam pa će kolo odigrati preko tjedna. Danas  će na teren istrčati i dvije naše najbolje momčadi. Dinamo od 18 sati očekuje teško iskušenje u Koprivnici kod Slaven Belupa, a u 20 sati Rijeka na Rujevici dočekuje Osijek

Slaven Belupo – Dinamo (18 sati, Arenasport 3)

Koprivničani su na domaćem terenu često znali zagorčati život Dinamu. I sada će pokušati napraviti nešto takvo.

'Potpuno smo se okrenuli susretu s Dinamom s kojim ćemo nastojati igrati u najboljem izdanju. Pred gostima je u utorak sigurno veći pritisak nego pred nama, ali mi moramo pokazati da mu se možemo ravno pravno suprotstaviti i to naravno očekujem', rekao je trener domaćina Željko Kopić.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu? - Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge.

Što kažu redovima aktualnog prvaka kojem Rijeka bježi pet bodova?

'Derbi je već prošlost, moramo učiti iz naših grešaka i u utorak je već nova utakmica, novi dan. Moramo se svi zajedno skupiti i idemo u Koprivnicu po pobjedu. Slaven je solidna si dobra momčad. Neće biti lako, toga smo svjesni. Ali mi tražimo jedino što nam odgovara, a to su tri boda', najavio je strateg gostiju Ivajlo Petev.

Rijeka – Osijek (20 sati, Arenasport 3)

Rijeka drži vrh prvenstvene ljestvice, prvi naslov je blizu, ali... pritisak iz utakmice je sve veći i veći, a na Rujevicu dolazi vrlo opasna momčad Osijeka. U prošlosti su gosti već koštali Rijeku titule pa kod domaćina vlada oprez bez obzira na to što su bili bolji u svih pet ovosezonskih dvoboja (tri u prvenstvu, dva u Kupu).

Kek i Črnic uoči Osijeka

'Osijek je u zadnjih nekoliko utakmica nanizao dobre rezultate i kada igraju prvi protiv trećeg očekivanja su za pravu i kvalitetnu utakmicu. Naša su očekivanja pozitivan rezultat i povećanje bodovnog salda. Utakmica protiv Osijeka za nas nosi jako puno. To je utakmica koja se mora dobiti na kvalitetu, ali i pamet jer jedan trenutak može usmjeriti utakmicu, rekao je strateg domaćina Matjaž Kek te dodao:

'Apel na igrače je neka uživaju u ovom trenutku. Ne treba stvarati pritisak i strah, već igrati otvorenog garda i širokog srca. Uvijek govorim privilegij je kada se dovedeš u situaciju da moraš pobjeđivati. Psiha igra ulogu, ali ovo je prije svega nagrada i guštanje u trenutku kojeg si izborio. Što prije znaš reagirati u takvim situacijama, bit ćeš uspješniji. Treba se znati boriti, da ti je svaka utakmica i svaki trening pritisak. Puno njih bi željelo biti na našem mjestu. Dođite na Rujevicu i pomognite nam.'

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu? - Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge.

'Moramo pronaći način kako zaigrati slobodnije, ali u isto vrijeme i odgovornije u obrambenim zadacima. Protiv Intera smo predaleko stajali od igrača, što je rezultiralo brojnim žutim kartonima. Protiv Rijeke ne smijemo igrati na taj način', poručio je kratko trener Osijeka Zoran Zekić.